ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile locale din Chișinău au elaborat prima strategie pentru dezvoltarea sectorului de tineret

10:37 | 19.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a elaborat Proiectul Strategiei municipale pentru dezvoltarea sectorului de tineret 2021-2026, primul document de acest fel realizat în capitală, transmite MOLDPRES.

Scopul documentului este dezvoltarea și consolidarea sectorului de tineret pe parcursul următorilor șase ani; crearea unui mediu adecvat pentru asigurarea evoluției fiecărui tânăr în plan personal şi profesional, inclusiv a celor din grupurile cu oportunități reduse; oferirea oportunităților de participare în procesele decizionale; accesul tinerilor la o gamă largă și diversă de servicii de tineret.

Potrivit oficialităților, documentul este supus examinării de către departamentele și direcțiile Primăriei Chișinău pentru completare și modificări. După elaborarea Planului de acțiuni al Strategiei și a devizului de cheltuieli, documentul va fi prezentat Consiliului Municipal Chișinău.

img21003559

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!