ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Olga Cebotari a avut o întrevedere Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Anna Lyberg

10:45 | 20.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul în exercițiu Olga Cebotari s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Anna Lyberg, comunică MOLDPRES. 

Potrivit Biroului politici de reintegrare, în cadrul întrevederii s-a discutat un spectru larg de subiecte, inclusiv temele actuale ce figurează pe agenda procesului de negocieri pentru reglementarea transnistreană, dar și evoluția situației în dosarul transnistrean, prin prisma exercitării de către Suedia a Președinției în exercițiu a OSCE pentru anul 2021.

Viceprim-ministrul a menționat necesitatea continuării proiectelor lansate întru soluționarea celor mai acute probleme în interesul locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului, mizând totodată, pe obținerea unor rezultate tangibile în cadrul negocierilor.

Oficialii și-au exprimat deschiderea pentru avansarea în direcția unui parteneriat constructiv la nivelul autorităților guvernamentale, reiterând disponibilitatea ambelor țări de a continua interacțiunea pe diverse domenii întru a îmbunătăți viața cetățenilor de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

foto: Biroul de reintegrare

img21003598

img21003598

img21003598

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!