ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Piața Centrală din Chișinău desfășoară un iarmaroc pentru vânzarea materialului săditor

09:33 | 28.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. Un iarmaroc pentru vânzarea materialului săditor va funcționa pe o stradă din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei a acceptat desfășurarea de către I.M. Piața Centrală, în perioada 28 mai – 30 iunie, a unui iarmaroc pe segmentul străzii Mitropolit Varlaam, dintre străzile Armenească și Bulgară.

Potrivit dispoziției viceprimarului Inga Ionesii, traficul rutier nu va fi suspendat, iar agenții economici își vor desfășura activitatea fără depunerea notificării începerii activității de comerț.

Întreprinderea Municipală Piața Centrală va amenaja locurile de comerț, va asigura salubrizarea spațiului precum și va încasa taxele pentru comerț.

foto: Piața Centrală

img21003821

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!