ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău ia măsuri pentru fluidizarea traficului

12:19 | 16.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că începând din 25 iunie pe str. Romană, tronsonul cuprins între străzile V. Alecsandri și A. Pușkin, circulația transportului rutier se stabilește în sens unic, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei, măsura a fost luată în scopul asigurării securității și fluidizării circulației rutiere, în baza solicitării Direcției municipale de Poliție.

Regia de exploatare a drumurilor și podurilor „EXDRUPO” va instala indicatoarele rutiere respective, cu organizarea circulației autovehiculelor în sens unic, din direcția str. V. Alecsandri spre str. A. Pușkin, în conformitate cu Schema de organizare a circulației rutiere, coordonată cu Secția supraveghere transport și circulație rutieră a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!