ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În week-end, în capitală vor fi desfășurate mai multe activități culturale

12:45 | 25.06.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. La sfârșit de săptămână, în municipiul Chișinău vor fi desfășurate mai multe activități cultural artistice, transmite MOLDPRES.

Astfel, sâmbătă și duminică, pe 26 și 27 iunie, în sectoarele capitalei vor avea loc diverse activități cultural-artistice în aer liber, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii", între orele 11.00-14.00.

Timp de două zile, locuitorii capitalei vor putea între alege între programe de muzică populară, muzică instrumentală, ateliere de creație, concerte prezentate de colectivele de copii, programe de dansuri, expoziții și master-class-uri, recitaluri de poezie.

Totodată, iubitorii tradițiilor locale vor avea ocazia să participe la ateliere de confecționare a coronițelor, expoziții de prezentare a portului popular, master-class-uri de croșetare și confecționare a IEI și se vor bucura de cântece populare moldovenești în contextul marcării sărbătorii „Sânzienilor".

Activitățile sunt organizate de preturile de sector în colaborare cu subdiviziunile de profil ale Primăriei municipiului Chișinău.

img21004532

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!