ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Ungheni a fost adus cu elicopterul SMURD în capitală după ce a suferit arsuri grave

15:18 | 13.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat din Ungheni a fost adus în această după amiază cu elicopterul SMURD în capitală, după ce a suferit arsuri de gradul I, II și III pe 85% din suprafața corpului, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost preluat de la spitalul raional Ungheni și transportat de medicii și paramedicii SMURD din România, care au monitorizat starea lui pe parcursul zborului.

După ce elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală, bărbatul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și dus la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru îngrijiri medicale.

De la începutul anului, aceasta este a opta operațiune aero-medicală realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

foto: IGSU

img21005033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!