ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Companiile orientate spre export vor putea beneficia de granturi mari

12:53 | 30.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) a lansat apelul de Granturi mari pentru companiile din Republica Moldova orientate spre export. Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 3 septembrie, transmite MOLDPRES.

Valoarea grantului este de la 250 mii lei până la două milioane lei. Contribuția proprie este de minim 50%. 

Aplicarea la Grant se face în regim online.

Suportul financiar va fi oferit prin Programul de susținere a afacerilor cu potențial înalt de creștere și internaționalizare a acestora pentru: achiziționarea de echipamente, utilaje, instalații; înregistrarea și valorificarea drepturilor asupra obiectelor de proprietate intelectuală, achiziționarea obiectelor de proprietate intelectuală; procurarea francizelor, licențelor, software, materiilor prime și a materialelor necesare procesului de producție; bunuri imobile comerciale destinate proceselor de producție.

Grantul poate fi accesat de întreprinderile care activează pe piață de cel puțin doi ani și demonstrează o creștere continuă.

foto simbol

img21005512

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!