ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atletul Serghei Marghiev a ajuns în finala probei de aruncare a ciocanului la Jocurile Olimpice

08:32 | 02.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Atletul Serghei Marghiev s-a calificat astăzi în proba finală la aruncarea ciocanului la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federației de Atletism, sportivul moldovean s-a calificat cu rezultatul de 75,94 m, obținut în seriile preliminare desfășurate pe Stadionul Olimpic din Tokyo. Finala va avea loc pe 4 august, ora 20:15 (14:15, ora Moldovei). Tot pe 4 august, începând cu 09:05 ora locală, va intra în concurs și Andrian Mardare (aruncarea suliței).

Concomitent, în Sapporo, își continuă pregătirea pentru maratonul olimpic atleta Lilia Fisikovici. Competițiile de maraton pentru femei vor avea loc în acest oraș pe 7 august, începând cu 07:00 ora locală.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo participă 20 de sportivi moldoveni.

foto: Federația de Atletism

img21005548

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!