ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

8000 de copii din Chișinău vor primi ajutor material unic din partea Primăriei

17:23 | 02.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău va oferi de mâine, 2 august, ajutor material unic în valoare de 700 de lei pentru circa 8000 de copii din familii defavorizate, transmite MOLDPRES.

Direcția generală sănătate și asistență socială a Primăriei municipiului Chișinău a anunțat că a transmis către Î.S. „Poşta Moldovei” banii, reprezentând ajutorul material unic destinat copiilor din familiile defavorizate. Potrivit informației, de acest ajutor material unic, în valoare de 700 de lei vor beneficia circa 8000 de copii și are ca scop pregătirea copiilor pentru noul an școlar.

Ajutorul financiar este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral.

Beneficiarii îşi pot ridica banii prin intermediul filialelor Î.S. „Poşta Moldovei”, în perioada 02.08.2021-02.11.2021, la prezentarea actului de identitate.

foto: startupcafe.ro

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!