ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a aprobat Regulamentul comandamentului operațional antiterorist

15:53 | 12.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniştri a aprobat în şedinţa de astăzi Regulamentul Comandamentului Operațional Antiterorist, transmite MOLDPRES.

Conform deciziei, până la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri, Centrul Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate va elabora și va remite autorităților cu atribuții în domeniul prevenirii și combaterii terorismului componența numerică a Comandamentului Operațional Antiterorist, atribuțiile și sarcinile compartimentelor operaționale. Autoritățile respective vor desemna reprezentanții și vor completa fișele de post ale acestora, cu informarea Serviciului de Informații și Securitate.

Controlul asupra executării prezentei hotărâri se pune în sarcina Serviciului de Informații și Securitate.

Prezenta hotărâre intră în vigoare la 1 septembrie 2021.

Foto: en.europarabct.com

img21005855

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!