ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procuratura Generală a încetat raporturile de serviciu cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari

10:01 | 13.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Printr-un ordin al Procurorului General din 12 august, a fost sistată suspendarea din funcție și, respectiv, încetate raporturile de serviciu cu fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă remis de către Procuratura Generală, decizia survine ca urmare a neexprimării de către acesta a unei opțiuni pentru o altă funcție de procuror pe care să o ocupe după expirarea, la 26 aprilie curent, a mandatului de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

Conform legislației, Viorel Morari urmează să parcurgă toate procedurile inerente etapei respective și să încaseze compensațiile bănești pentru concediile anuale nefolosite. În caz de dezacord cu prevederile ordinului, Morari îl poate contesta în condițiile legii, se mai arată în comunicat.

Foto: agora.md

img21005879

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!