ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În apropierea Parcului „Alunelul” din capitală va fi amenajată o parcare

13:45 | 13.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău informează că în preajma Parcului „Alunelul" din sectorul Buiucani va fi amenajată o parcare, cu o capacitate de 40 de autovehicule, transmite MOLDPRES.

Administrația locală a anunțat că lucrările vor dura circa o săptămână, iar cheltuielile sunt suportate de municipalitate.

Spațiul prevăzut pentru parcare a fost împrejmuit, urmând începerea lucrărilor de asfaltare, instalarea barierelor și a limitatoarelor. Obiectivul va fi iluminat pe timp de noapte. De asemenea, va fi instalat sistem de supraveghere video.

Potrivit primăriei, amenajarea parcării auto era necesară, având în vedere modernizarea prin care a trecut Parcul „Alunelul" în ultima perioadă, zona fiind mai des frecventată de către locuitorii și oaspeții urbei. Respectiv, oamenii care vin aici nu au unde-și parca mașinile.

Foto: tv8.md

img21005888

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!