ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Vlad Kulminski a avut o întrevedere cu șeful EUBAM

16:00 | 13.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Vlad Kulminski a avut astăzi o întrevedere cu șeful Misiunii UE de Asistență la Frontieră în Moldova şi Ucraina (EUBAM), Slawomir Pichor, însoțit de Peter Michalko, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, în cadrul întrevederii au fost relevate ultimele evoluții în procesul de reglementare transnistreană, subiectele actuale de pe agendă, dinamica soluționării acestora și prioritățile pentru perioada imediat următoare.

De asemenea, interlocutorii au trecut în revistă activitățile realizate de către Misiunea EUBAM, conform mandatului atribuit, și care vizează aspecte ce au tangență cu problematica transnistreană, fiind remarcată necesitatea consolidării interacțiunii, sincronizării eforturilor și utilizării expertizei tehnice disponibile întru generarea unor soluții viabile la problemele ce afectează locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img21005895

img21005895

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!