ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Slovaciei

15:57 | 26.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Șeful diplomației moldovene Nicu Popescu l-a primit astăzi în vizită pe ambasadorul Republicii Slovace în Republica Moldova, Dušan Dacho, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al MAEIE, discuțiile au vizat principalele aspecte ale agendei bilaterale, inclusiv oportunitățile de intensificare a dialogului politic prin organizarea în timpul apropiat a unei vizite la nivel înalt.

Viceprim-ministrul Nicu Popescu a mulțumit guvernului slovac pentru susținerea programului de reforme asumat de autoritățile de la Chișinău, agendei europene a Republicii Moldova și asistența oferită de către Republica Slovacă în combaterea pandemiei Covid-19.

Foto: MAEIE

img21006283

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!