ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff va juca pentru a doua oară în Liga Campionilor împotriva formației Shakhtar Donețk

16:28 | 15.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol va juca astăzi, pe teren propriu, împotriva vicecampioanei Ucrainei, Shakhtar Donețk, în cadrul grupei D a Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Accesul echipei tiraspolene în grupele Ligii Campionilor a făcut ca Republica Moldova să devină cea de a 34-a țară, care va fi reprezentată în aceste grupe.

În primele patru runde preliminare ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta, Albania, cu scorul general de 5-0, de Alashkert, Armenia, scor general 4-1, de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (2-1) și de Dinamo Zagreb, Croația (3-0).

Shakhtar Donețk a început campania europeană din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, 2-1 și 2-1 cu Genk Belgia. Iar în play-off, formația antrenată de italianul Roberto De Zerbi a trecut de AS Monaco, 1-0 și 2-2 după prelungiri. Clubul din Donețk va juca pentru a 5-a oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, și pentru a 16-a oară în istorie.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în Liga Campionilor. În turul 2 preliminar al ediției 2003/04, Shakhtar s-a impus cu 0-0 și 2-0.

Partida de la Tiraspol va începe la ora 19.45.

În celălalt meci al grupei D, Inter Milano (Italia) o va găzdui pe Real Madrid (Spania). 

Foto: FMF

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!