ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații Primăriei Chișinău vor participa la acțiuni de salubrizare a orașului

09:32 | 24.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Toți angajații preturilor și direcțiilor Primăriei municipiului Chișinău vor participa sâmbătă, 25 septembrie, la acțiuni de salubrizare a orașului, transmite MOLDPRES.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că a hotărât ca toți angajații municipalității să participe o zi la salubrizarea orașului. "Sâmbătă, 25 septembrie, angajații preturilor, direcțiilor vor dedica o zi pentru a se alătura muncitorilor și a face curat în Chișinău", a notat edilul.

În același timp, Ceban a îndemnat toți locuitorii, angajații structurilor de stat, din Guvern și Parlament, să se alăture acestei campanii.

Potrivit edilului, angajații municipalității vor participa la mai multe acțiuni de salubrizare, după care vor sădi arbori. "Pe parcursul anului trecut am plantat circa 70 de mii de copaci și vom continua să înverzim orașul", a specificat Ceban.

Foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21007032

img21007032

img21007032

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!