ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu: Suntem determinați să implementăm reformele pentru ca cetățenii noștri să trăiască bine la ei acasă

13:33 | 21.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi, la Atena, un dialog cu Secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Speakerul a mulțumit pentru deschidere și sprijinul oferit Republicii Moldova în reformarea sectorului justiției, elaborarea unui program de recuperare economică, cooperarea cu autoritățile publice locale, securitatea regională, precum și în lupta cu COVID-19 și criza energetică.

Igor Grosu a dat asigurări că schimbările pornite în societate și în clasa politică sunt inevitabile și sunt susținute de către toți cetățenii Republicii Moldova.

”Avem o agenda ambițioasă și suntem determinați să o îndeplinim pentru a reforma Moldova, pentru ca cetățenii noștri să trăiască bine la ei acasă”, a remarcat Președintele Parlamentului.

Întâlnirea a avut loc în marja Conferinței europene a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei, care se desfășoară în capitala Greciei, Atena, în zilele de 21-22 octombrie.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!