ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNESP: Din 8 noiembrie se sistează desfășurarea de evenimente private

10:32 | 28.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 oct. /MOLDPRES/. Din data de 8 noiembrie 2021 se sistează organizarea și desfășurarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese de pomenire, mese festive), conform hotărârii din 26 octombrie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP), transmite MOLDPRES.

De asemenea, potrivit Comisiei, admiterea beneficiarilor în instituțiile socio-medicale, instituțiile de reabilitare/recuperare/balneosanatoriale se va efectua în baza rezultatului unui test diagnostic la COVID-19, indiferent de statutul de vaccinare (test rapid de diagnostic Ag SARS-CoV-2 valabil 48 ore sau test PCR la COVID-19 valabil 72 ore).

Hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică sunt executorii pentru autoritățile administrației publice centrale și locale, pentru persoanele fizice și juridice, indiferent de domeniul de activitate și forma juridică de organizare.

Foto: ros.2021discountoutlets.ru

img21008108

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!