ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serghei Merjan a fost numit în funcția de director al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

14:19 | 28.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 oct. /MOLDPRES/. Serghei Merjan a fost numit astăzi prin votul deputaților în funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), comunică MOLDPRES.

Serghei Merjan are studii în domeniul managementului administrației publice, finanțe, audit și contabilitate. Anterior, acesta a activat la Asociația PROMO-LEX, în calitate de expert în achiziții publice, la Banca Mondială și la Agenția de Servicii Publice. De asemenea, Serghei Merjan a fost coordonator de proiecte în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Fotoliul de director al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor a rămas vacant pe 10 septembrie, după ce fotul șef Anatolie Zagorodnîi și-a depus cererea de demisie.

Foto: Parlament

img21008125

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!