ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Preşedintele Maia Sandu a discutat cu ambasadorii statelor UE

19:15 | 01.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi, în format de videoconferință, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, acreditați în Republica Moldova, despre evoluțiile recente în negocierile pe gaz și rezultatele acestora, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Şefa statului le-a mulțumit ambasadorilor statelor UE pentru toată expertiza și susținerea oferită în ultimele săptămâni, atât în legătura cu aprovizionarea cu gaze naturale, cât și în gestionarea crizei.

„În discuția noastră, am reiterat angajamentul Republicii Moldova de a implementa politici și proiecte care vor asigura securitatea energetică a țării”, a menționat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Foto: Președinție

img21008232

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!