ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vaccinarea la punctele mobile va continua în Chișinău și în luna noiembrie

10:20 | 04.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Punctele mobile de vaccinare ale municipalității Chișinău, un troleibuz și un autobuz, își continuă activitatea și în luna noiembrie, transmite MOLDPRES.

Primăria a informat că astăzi, între orele 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Buiucani, str. Alba Iulia, adiacent Piața „Delfin”, iar autobuzul se va deplasa în satul Colonița, str. Hipocrate, 3, Centrul de Sănătate.

Locuitorii municipiului Chișinău au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii noiembrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, în capitală este cea mai mare rată de imunizare din țară, circa 38%.

img21008328

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!