ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Subiectul despăduririi a fost discutat de Maia Sandu cu tinerii într-o drumeţie prin R. Moldova

20:44 | 06.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost astăzi în drumeție, împreună cu mai mulți tineri, promotori activi ai protecției mediului înconjurător, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului și tinerii au mers pe jos, prin pădure, din satul Donici, raionul Orhei, până în Lupa-Recea din raionul Strășeni, trecând de-a lungul traseului pe lângă zone întregi despădurite.

Discuțiile dintre Președintele Maia Sandu și tineri s-au referit la problema despăduririi în Republica Moldova. „Am discutat cu tinerii despre faptul că trebuie să oprim defrișările ilegale și despre ce putem face atât împreună, cât și fiecare în parte, pentru a proteja și a extinde ariile de pădure. Trebuie să acționăm azi pentru a avea mâine o țară curată și sănătoasă”, a menţionat șefa statului.

Foto: Președinție

 

img21008414

img21008414

img21008414

img21008414

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!