ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul Comandant al Armatei Naționale a fost prezentat efectivului

09:17 | 08.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi l-a prezentat astăzi efectivului pe noul şef al Marelui Stat Major, Comandant al Armatei Naţionale, colonel Eduard Ohladciuc, comunică MOLDPRES.

Șeful de la Apărare l-a felicitat pe Ohladciuc cu ocazia desemnării în funcție, exprimându-și convingerea că experiența pe care o deține acesta va contribui la asigurarea funcționării eficiente a instituției. Nosatîi a adăugat că noul comandant va avea toată susținerea din partea conducerii Ministerului Apărării în realizarea obiectivelor de transformare a Armatei Naționale.

Eduard Ohladciuc este absolvent al Universității Militare din Harkov, Ucraina, Colegiului de Război de la Bucureşti, precum și al Colegiului Internaţional de Studii în Securitate „George C. Marshall”. Are o experiență de peste 30 de ani în domeniul militar. A deținut mai multe funcții de comandă în Armata Naţională, ultima fiind cea de locţiitor al șefului Marelui Stat Major.

Foto: MA 

img21008429

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!