ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

10:07 | 11.11.2021 Categorie: Comunicate

Istorii de succes: Sistem fotovoltaic instalat la Gimnaziul-Grădinița din satul Telița, raionul Anenii Noi

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Sistemul fotovoltaic a fost instalat pe acoperișul Gimnaziului-Grădiniță cu sprijinul Agenției pentru Eficiență Energetică, în cadrul proiectului ,,Diversificarea surselor de energie electrică la Gimnaziul-Grădinița Telița prin instalarea panourilor fotovoltaice pentru a reduce costurile la energia electrică și a asigura condiții mai bune de îngrijire a copiilor”. Valoarea totală a proiectului constituie 294 753,23 lei.

Pentru accesare video, vedeți link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=uZuxqLwG2RU&ab_channel=AgentiapentruEficientaEnergetica

Menționăm, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!