ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii au descins din nou în biroul lui Alexandr Stoianoglo

14:30 | 12.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Grupul de urmărire care efectuează urmărirea penală în cazul de acuzare a lui Alexandr Stoianoglo, efectuează astăzi cercetarea la fața locului în biroul în care acesta a activat pe perioada exercitării mandatului de Procuror General, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, necesitatea efectuării acestei acțiuni de urmărire penală a fost determinată de probatoriul administrat până în prezent în cadrul investigațiilor efectuate de procurori. În special, sunt supuse examinării părțile mobilierului de birou în care au rămas până în prezent acte și înscrisuri ce aparțin lui Stoianoglo.   

Alexandr Stoianoglo a fost suspendat din funcție și reținut pe 5 octombrie. Ulterior, procurorul Victor Furtună a cerut instanței 30 de zile de arest pe numele acestuia.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!