ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița a avut întrevederi cu reprezentanți a două dintre cele mai mari instituții bancare internaționale

08:27 | 16.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei de lucru la Londra, Prim-ministrul Natalia Gavrilița a avut luni o întrevedere cu reprezentanții J. P. Morgan și Citi Bank - două instituții bancare internaționale, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Părțile au discutat despre evoluțiile pieței internaționale de capital, făcând un schimb de opinii despre situația actuală și perspectivele de activitate. Un subiect aparte l-au constituit acțiunile pe care Republica Moldova trebuie să le întreprindă pentru a deveni parte a pieței internaționale de capital.  

Cele două bănci s-au arătat deschise pentru a oferi sprijin țării noastre în îmbunătățirea rating-ului internațional și accesul la piețele de capital.  

Prim-ministrul a mulțumit reprezentanților celor două bănci pentru deschidere și și-a exprimat încrederea că Republica Moldova va reuși să implementeze reformele instituționale, economice și sociale necesare pentru a deveni un partener credibil pe piețele internaționale.

În perioada 15-16 noiembrie, premierul Natalia Gavrilița întreprinde o vizită de lucru la Londra.

Foto: Guvern
 

 

img21008697

img21008697

img21008697

img21008697

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!