ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost desemnați câștigătorii unui concurs dedicat eficienței energetice

16:46 | 16.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău și Agenția pentru Eficiență Energetică au premiat astăzi opt elevi care au câștigat Concursul de creație „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”, transmite MOLDPRES.

La competiția organizată de către cele două instituții au participat elevi din peste 100 de instituții de învățământ, la două categorii de vârstă: 6-10 ani şi 11-16 ani. Concursul de creație „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”, a avut loc în perioada 25 octombrie - 7 noiembrie și s-a desfăşurat în contextul Săptămânii Europene a Energiei Durabile marcată în acest an între 25-29 octombrie. Competiția a avut drept scop promovarea eficienței energetice și energiei regenerabile în școli și licee.

Foto: Primăria Chișinău

img21008724

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!