ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un concert cu genericul „Lăutarii Altfel" va avea loc la Palatul Național

13:10 | 19.11.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Orchestra Națională „Lăutarii", condusă de maestrul Nicolae Botgros, revine cu proiectul cunoscut ”Lăutarii Altfel”. Concertul va avea loc, duminică, 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac" din Chișinău, informează MOLDPRES. 

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, creațiile muzicale cunoscute de toată lumea vor prinde o nouă viață sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros. Alături de „Lăutari", pe scenă vor evolua artiști din Republica Moldova și România: Paula Seling, Monica Anghel, Marcel Pavel, Natalia Barbu, Ion Paladi, Andra Botez, Vladimir Fotescu, „Brio Sonores", „Akord" și „Angry Band", conducător artistic - Valentin Șchirca.

Regia spectacolului este semnată de Svetlana Frumusachi, iar gazda serii va fi prezentatoarea din România, Iuliana Tudor. Interpreta Paula Seling a scris pe pagina sa de Facebook că abia așteaptă acest eveniment. „De fiecare dată, cu imensă bucurie cânt la Chișinău, cu atât mai mult cu cât am onoarea să fiu pe scenă alături de Orchestra „Lăutarii", condusă de maestrul Nicolae Botgros", a menționat artista. 

Concertul este organizat de Organizația Concertistică și de Impresariat „Moldova Concert". 

Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor sanitare antiepidemice.

img21008858

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!