ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației și Cercetării

18:07 | 26.11.2021 Categorie: Comunicate

Masă rotundă cu genericul „Politici de tineret. Realizări și perspective”

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării a organizat astăzi, 26 noiembrie, o masă rotundă cu genericul „Politici de tineret. Realizări și perspective”.

Evenimentul a reunit reprezentanții Parlamentului, ai Ministerului, ai structurilor asociative de tineret și ai societății civile. Scopul acestuia a fost de a dezbate viitorul politicilor de tineret în Republica Moldova și de a iniția elaborarea unui nou document național de politici.

Discuțiile s-au axat pe necesitățile, provocările și prioritățile enunțate de tinerii participanți la Conferința națională „Microfon pentru generația schimbării”. De asemenea, au fost trasate liniile directorii de intervenție din partea statului pentru asigurarea bunăstării tinerilor.

Părțile și-au exprimat disponibilitatea de a forma o platformă de dialog, cu statut permanent, îndreptată spre promovarea intereselor tinerilor pe agenda autorităților publice și spre dezvoltarea programelor și politicilor cu impact asupra tinerilor.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!