ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți și-a anunțat retragerea din cursa electorală

16:40 | 07.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Alexandru Nesterovschi, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la funcția de primar al municipiului Bălți, a anunțat astăzi că nu va participa la turul doi al alegerilor locale noi programate pentru data de 19 decembrie, transmite MOLDPRES.

„M-am consultat cu colegii mei de partid și toți avem aceeași părere: aceste alegeri sunt discreditate și nu au legitimitate morală, politică sau juridică”, a notat candidatul socialiștilor pe rețelele de socializare.

În același timp, Nesterovschi l-a îndemnat și pe candidatul independent la funcția de primar al municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin, să se retragă din cursa electorală.

Anunțul făcut de Alexandru Nesterovschi, care s-a poziționat pe locul patru după numărul de voturi obținute în primul tur, vine după ce Boris Marcoci, candidatul partidului Acțiune și Solidaritate, și-a anunțat retragerea din cursa electorală.

După retragerea lui Boris Marcoci, în cursa pentru cel de-al doilea tur de scrutin ar fi urmat să concureze candidatul independent Nicolae Grigorișin și candidatul PSRM, Alexandru Nesterovschi.

Foto: stiri.md

img21009413

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!