ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff Tiraspol a jucat la egalitate în ultima partidă din Liga Campionilor

10:01 | 08.12.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Formația Sheriff Tiraspol a terminat la egalitate cu Shakhtar Donețk, în ultimul meci al fazei grupelor UEFA Champions League, transmite MOLDPRES.

Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol a jucat ieri seara, pe stadionul Olimpiyskiy din Kiev, la egalitate, 1-1, cu echipa Șahtior Donețk, în ultima partidă a grupei D a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Fernando, în minutul 42, și Boban Nikolov în prelungiri, minutul 90+3.

Celălalt meci al grupei D, Real Madrid – Inter Milano s-a încheiat cu scorul 2-0. Real a acumulat 15 puncte și a devenit câștigătoarea grupei. Pe celelalte locuri s-au clasat Inter, cu 10 puncte, Sheriff Tiraspol, cu șapte puncte, Shakhtar Donețk, două puncte.

Echipele Real Madrid și Inter Milano s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Sheriff Tiraspol va juca în runda eliminatorie a Ligii Europei. Tragerea la sorţi va avea loc pe 13 decembrie la Nyon, iar meciurile echipei din Tiraspol se vor juca pe 17 și 24 februarie 2022.

Foto: fmf.md

img21009425

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!