ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc joi în ședință plenară

16:44 | 15.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Deputații se vor întruni în ședință plenară, joi, 16 decembrie, la ora 11:00. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Biroului permanent al Parlamentului, comunică MOLDPRES.

În ședință, aleșii poporului vor examina, în lectură finală, proiectele pentru modificarea Legii cu privire la organizațiile necomerciale, Legii asistenței sociale și Legii cu privire la ajutorul social, Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice și Legii cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, Legii cu privire la activitatea hidrometeorologică, precum și proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.

În prima lectură vor fi supuse dezbaterii proiectele de modificare a Legii privind sistemul public de asigurări sociale, cu privire la modificarea Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și pentru modificarea Regulamentului Parlamentului.

De asemenea, în prima lectură urmează a fi aprobate proiectele de modificare a Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova, Codului funciar, precum și proiectul pentru completarea Legii privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!