ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr de 30 de ani a murit într-un grav accident la Cimișlia

09:32 | 21.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Salvatorii din sudul țării au intervenit noaptea trecută pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier care s-a produs în raionul Cimișlia, în preajma localității Hârtop, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, un automobil de model BMW a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac, iar o persoană a rămas blocată între fiare. În urma impactului, autovehiculul a luat foc.

La fața locului au intervenit două echipe de pompieri, care au lichidat incendiul și au extras cadavrul carbonizat al șoferului în vârstă de 30 de ani. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează să fie stabilite de organele de drept.

Conform statisticilor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 17 situații de risc.

Foto: IGSU

img21009804

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!