ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a adresat diplomaților un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lor profesionale

11:00 | 17.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Igor Grosu a adresat astăzi diplomaților un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lor profesionale, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesaj se menționează:

”Stimați diplomați,

Acum 30 de ani, la 17 ianuarie 1992, Republica Moldova a întreprins una dintre primele sale acțiuni diplomatice – a depus cererea de aderare la ONU. Cu prilejul zilei profesionale, felicit colaboratorii serviciului diplomatic și să le urez curaj, dedicație și perseverență în promovarea intereselor țării noastre în lume”, a menționat speakerul în mesaj.

Igor Grosu a subliniat că deschiderea ţării noastre către exterior are nevoie de o politică externă eficientă şi abilă.

”Sunt ferm convins că o diplomație activă reprezintă un ingredient de bază pentru afirmarea Republicii Moldova pe arena internațională, aducând beneficii cetăţenilor noştri”, a conchis Președintele Parlamentului.

Foto: Parlament

img22000300

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!