ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevii vor învăță în următoarele două săptămâni în regim on-line

15:17 | 20.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Elevii vor trece pentru următoarele două săptămâni la procesul de studii în regim on-line. În toate sferele se va lucra cu prioritate în regim de muncă la distanță. Anunțul a fost făcut astăzi de către ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, înaintea ședinței CNESP, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, pe tot teritoriul țării este valabil cod roșu de COVID-19, iar toate evenimentele private vor fi sistate.

„Astăzi suntem la nivel național în cod roșu. Se propune trecerea școlilor în online, inițial, pentru două săptămâni. De asemenea, se va reduce de la 3 la 2 numărul de persoane care pot intra împreună în centrele comerciale. Evenimentele private de orice fel vor fi sistate. De asemenea, va fi obligatorie prezentarea certificatelor COVID pentru a intra în orice spațiu comercial sau de deservire”, a spus ministrul.

Ea a precizat că acest val de COVID-19 a lovit grav țările vecine și a îndemnat cetățenii să fie prudenți și să se imunizeze.

img22000419

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!