ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Școlile sportive, muzicale și de arte din Chișinău au revenit la regimul obișnuit de activitate

09:27 | 10.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Începând cu data de 10 februarie, școlile sportive, muzicale și de arte care activează pe teritoriul municipiului Chișinău, revin la regimul obișnuit de activitate, transmite MOLDPRES.

Comisia extraordinară municipală pentru sănătate publică a decis, ieri seară, revenirea la regim obișnuit de activitate a instituțiilor nominalizate. Hotărârea vine ca urmare a scăderii numărului de îmbolnăviri cauzate de noul coronavirus.

În același timp a fost decisă desfășurarea, la 50 la sută din capacitate, a activităților din incinta teatrelor, cinematografelor, sălilor de concert, bibliotecilor, cu prezentarea certificatelor de vaccinare împotriva COVID-19.

De asemenea Comisia extraordinară de sănătate publică a discutat inițierea unor acțiuni de motivare a locuitorilor capitalei pentru creșterea ratei de vaccinare în oraș, actualmente 46 la sută din locuitori sunt imunizați.

Foto: mamaplus.md

img22000972

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!