ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un angajat al IGP și un medic din Anenii Noi au fost reținuți pentru fapte de corupție

11:55 | 15.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, a documentat acțiunile pretins ilegale ale trei angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP al MAI (INSP), un angajat al IP Anenii Noi al IGP și un angajat cu funcție de conducere din cadrul Instituției Medico-Sanitare Publice Anenii Noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor PCCOCS, aceștia sunt suspectați de pretinderea și primirea a 1000 de euro, pentru a nu documenta fapta de conducere a mijlocului de transport de către un șofer aflat în stare de ebrietate.

În urma cercetărilor, ieri, unul dintre angajații INSP și un medic de la Anenii Noi au fost reținuți pentru 72 ore.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!