ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost simplificat procesul de reconfirmare a statutului de veteran de război şi de obţinere a legitimaţiei de model nou

16:34 | 02.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Cabinetul de Miniștri a aprobat astăzi o hotărâre care prevede modificarea Regulamentului cu privire la modul de atribuire a statutului de veteran de război și de eliberare a legitimațiilor veteranilor de război, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Modificările propuse au drept scop sprijinirea veteranilor, facilitarea procesului de reconfirmare a statutului de veteran de război și de obținere a legitimației de model nou. Termenul-limită pentru schimbarea legitimațiilor de model vechi cu cele de model nou este 31 decembrie curent.

2022 este declarat „Anul Recunoștinței față de veteranii de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova”.

Foto: Guvern 

img22001606

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!