ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a vizitat comunele Olănești și Talmaza din raionul Ștefan Vodă

07:23 | 15.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu oamenii din comunele Olănești și Talmaza, raionul Ștefan Vodă, despre problemele lor zilnice și despre grijile noi pe care le-a adus tuturor războiul din țara vecină. Șefa statului le-a mulțumit oamenilor pentru bunăvoința de a găzdui un număr mare de refugiați, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuțiile cu cetățenii s-au referit și la măsurile pe care le întreprinde Guvernul pentru a asigura securitatea alimentară și energetică a țării, pentru a porni la timp lucrările agricole, dar și pentru a reduce consecințele economice ale războiului.

Președinta Maia Sandu a subliniat că autoritățile sunt determinate să continue să facă ordine în instituțiile publice și în justiție, să îmbunătățească mediul de afaceri pentru a crea locuri de muncă, să modernizeze sistemul medical și cel educațional.

„În pofida greutăților mari prin care trecem, vom continua proiectele de dezvoltare a țării și reformele pe care le-am pornit. Scopul nostru este să creăm condiții bune de trai în fiecare localitate. Acum, ca să reușim, avem nevoie de pace”, a spus șefa statului.

Foto: Președinție

img22001928

img22001928

img22001928

img22001928

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!