ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat alte șase zboruri

09:27 | 15.03.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că, pentru 15 martie 2022, a autorizat șase zboruri spre și dinspre Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit surei citate, astăzi vor avea loc două zboruri ale delegațiilor oficiale; un zbor Cargo, poștă DHL; un zbor de repatriere a cetățenilor israelieni, operat de compania aeriană ”Sky Up”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor Cargo umanitar, operat de compania aeriană „Air Moldova”, pe cursa Chișinău-Tel Aviv- Chișinău; un zbor de repoziționare operat de compania aeriană "Fly One".

Spațiul aerian al Republicii Moldova rămâne închis pe perioada stării de urgență, în scopul asigurării siguranței și securității aviației civile.

Foto: MIDR

img22001934

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!