ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri în valoare de circa 4 milioane de lei au fost sechestrate de ARBI în ultima săptămână

11:40 | 21.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa patru milioane de lei, în baza delegațiilor procurorilor, săptămâna trecută, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, au fost indisponibilizate mai multe încăperi locative și comerciale. Iar 280 mii de lei au intrat deja pe conturile trezoreriale ale Agenției.

În aceeași perioadă, Direcţia analitică a CNA finalizat nouă analize operaționale în privința a 24 de subiecți; Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a recepționat 19 proiecte de acte normative pentru expertizare, iar în cancelaria Centrului au fost înregistrate 1424 de materiale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!