ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au anunțat maxime de până la +17 grade Celsius în weekend

10:37 | 25.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat pentru zilele de odihnă maxime de până la +17 grade Celsius în sud și +15 în nordul țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat presiunea atmosferică va fi ridicată, iar vântul va bate cu până la 10 metri pe secundă.

Pentru astăzi meteorologii anunță precipitații slabe pe întreg teritoriul țării. Maxim vor fi +11 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul va coborî până la -2 grade Celsius. Presiunea atmosferică este normală. La Briceni, Soroca și Edineț se înregistrează +6+7 grade Celsius, în centrul țării vor fi +8 grade Celsius, iar pe timp de noapte +1 grad Celsius.

La Chișinău, maxima zilei va fi de +8 grade Celsius, iar la noaptea vor fi +2 grade.

În sudul țării, meteorologii anunță +11 grade ziua, iar noaptea +2 grade Celsius.

Foto: sieteblog.com

img22002275

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!