ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pretorul sectorului Buiucani al capitalei și-a dat demisia

11:59 | 25.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Pretorul sectorului Buiucani al municipiului Chișinău, Vadim Brînzaniuc, a plecat din funcția deținută, transmite MOLDPRES.

Vadim Bârnzaniuc a făcut acest anunț pe rețelele de socializare. Fostul pretor nu a anunțat motivul pentru care și-a dat demisia, dar a precizat că va continua să implementeze noi proiecte.

„Vă anunț că în aceste zile mi-am încheiat activitatea în funcția de Pretor al sectorului Buiucani municipiul Chișinău. A fost o perioadă frumoasă, plină de acțiuni și realizări pe plan administrativ, de care sunt mândru și de care locuitorii sectorului se vor bucura de-a lungul anilor”, a scris Brînzaniuc.

Vadim Brînzaniuc a fost numit în funcția de pretor al sectorului Buiucani în data de 16 mai 2019. Înainte de a fi pretor, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, Brînzaniuc a fost numit vicepretor al aceluiași sector. Până la numirea în funcție, el a fost șeful Direcției relații publice a Primăriei capitalei.

Foto: zdg.md

img22002279

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!