ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol de Daniela Burlaca

16:02 | 25.03.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc sâmbătă și duminică, 26-27 martie, la ora 19.00, spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Daniela Burlaca a menționat că „ZACS” este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. „ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne. 21 de caractere într-un delir nupțial. În ce măsură se întâmplă acest lucru, vă lăsăm să descoperiți singuri într-un spectacol care propune o viziune regizorală surprinzătoare”, a precizat Daniela Burlaca. În spectacol sunt antrenați actorii Cristina Trînbaci, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Viorel Cozma, Iurie Gologan, Milissa – Alexandrina Gologan și Ilie Ștefanesa.

Mâine, 26 martie, la ora 18.30, Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale își așteaptă publicul la spectacolul ”Hoțul” de dramaturgul italian Dario Fo, laureat al Premiului Nobel, în regia lui Alexandru Cozub. 

Duminică, 27 martie, același teatru readuce în scenă spectacolul ”Bună dimineața, tăticule!” de Jean Poirret, în regia lui Alexandru Grecu. O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O

În aceeași zi, la ora 17.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va avea loc spectacolul ”Iubirea la proști” după un text de Francis Weber, în regia lui M. Chris Nedeea (România). O comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț.

img22002292

img22002292

img22002292

img22002292

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!