ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consumatorii de apă din capitală își vor plăti facturile și on-line

12:18 | 01.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Consumatorii de apă din capitală pot activa serviciul de primire a facturii în format electronic, transmite MOLDPRES.

Î.M. „Apă-Canal Chișinău” anunță că pune la dispoziția consumatorilor de apă din municipiu opțiunea de plată ,,factura electronică”. „Factura electronică este o facilitate pusă la dispoziția clienților furnizorului de apă pentru ca fiecare să beneficieze cu rapiditate și în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă și de canalizare prestate”, se arată într-un comunicat de presă al întreprinderii.

Pentru a beneficia de acest serviciu, consumatorul trebuie să selecteze contractul pentru care dorește să primească factura electronică. În urma activării opțiunii, va primi atât factura tipărită pe suport hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format de hârtie și este disponibilă gratuit.

 

img22002474

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!