ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Municipiul Chișinău se pregătește de Sărbătorile Pascale

10:23 | 18.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău va aprinde joi, 21 aprilie, luminile Sărbătorilor Pascale aflate în Parcul Catedralei, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale, că toate preturile din municipiu au desfășurat la sfârșitul săptămânii acțiuni de salubrizare.

“800 de persoane au participat la acțiuni de salubrizare. Orașul se pregătește de Sărbătorile Pascale – joi, 21 aprilie vom aprinde luminile Sărbătorilor Pascale din Parcul Catedralei”, a spus Ceban.

În același timp, edilul capitalei a anunțat că relaxarea măsurilor sanitare va face posibilă desfășurarea unor manifestări culturale în aer liber.  “În această săptămână vom organiza mai multe manifestări culturale în aer liber. Luăm în considerare și deschiderea havuzurilor din oraș”, a precizat Ceban.

Creștinii ortodocși vor sărbătorii Învierea Domnului, duminică, 24 aprilie.

Foto: protv.md

img22002947

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!