ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copii din mai multe localități din Fălești vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

09:23 | 19.04.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. În săptămâna curentă, de servicii medicale stomatologice gratuite vor beneficia copii din satele Călugar, Scumpia și Pânzăreni din raionul Fălești, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNAM, echipele mobile de medici specialişti continuă să ofere în perioada 18–22 aprilie populaţiei consultaţii profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al CNAM.

Astfel, săptămâna curentă, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din satele Călugar, Scumpia, Pânzăreni din raionul Fălești. Începând cu data 5 aprilie 2022, de screening stomatologic au beneficiat 751 de copii din acest raion.

Totodată, screeningul prin mamografie digitală va fi oferit în această săptămână în continuare femeilor din raioanele Călărași și Strășeni. În perioada 11–15 aprilie, peste 200 de femei au beneficiat de astfel de investigații.

img22002976

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!