ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor din capitală va fi interzis în preajma Paștelui Blajinilor

10:30 | 19.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. În preajma sărbătorii Paștele Blajinilor, accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor din capitală va fi interzis, transmite MOLDPRES.

Întreprinderea Municipală „Combinatul Servicii Funerare" anunță interzicerea transportului privat pe teritoriile cimitirelor din Chișinău. Restricția se aplică în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare pe teritoriul cimitirelor.

Potrivit informației prezentate, din data de 27 aprilie, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr" din str. Doina, 189, iar din 28 aprilie - pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş şi anume: Cimitirul „Central" din str. A. Mateevici, 11; Cimitirul „Catolic" din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime" din şos. Munceşti, 46; Cimitirul „Sculeni" din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu" din str. Decembriştilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

Foto: chisinau.md

img22002982

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!