ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nicu Popescu a avut o întrevedere cu directorul general al Corporației Internaționale de Finanțare pentru Dezvoltare din SUA

18:25 | 20.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei de lucru la Washington, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat o întrevedere cu Scott Nathan, directorul general al Corporației Internaționale de Finanțare pentru Dezvoltare din SUA (DFC), a relatat pentru MOLDPRES Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul întrevederii, ministrul Nicu Popescu a exprimat interesul țării noastre pentru finanțarea de către DFC a unor proiecte energetice cu implicarea sectorului public-privat, transfer de know-how și dezvoltarea unor inițiative în domeniul infrastructurii, sănătății și tehnologiilor moderne.

„Ne dorim să fortificăm dialogul moldo-american pe filiera investițională pentru crearea unor noi locuri de muncă în țara noastră", a punctat vicepremierul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22003056

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!