ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Propaganda moscovită îndeamnă soldații ruși să fure porumbul Ucrainei

09:03 | 04.05.2022 Categorie: Externe

Moscova, 4 mai. /MOLDPRES/. De la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, propagandiștii ruși au dezbătut diverse teme, printre care  cum ar putea fi distrus de bombele nucleare ale Rusiei New York-ul sau chiar întreaga Marea Britanie, pentru că al Treilea Război Mondial deja a început. Recent, propagandiștii ruși au îndemnat trupele să fure porumb din Ucraina pentru ca Rusia să-l vândă apoi, Chinei, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

Conform ultimelor date, soldații ruși ar fi furat deja echipamente agricole în valoare de 5 milioane de dolari și materiale de construcții, pe lângă tot ce au luat din locuințele oamenilor.

Propagandistul rus nr. 1, Vladimir Soloviov, a opinat că rușii trebuie să oprească accesul Ucrainei la Marea Neagră, la terenurile cu recolte și la depozitele cu grâne. Acesta este cel mai periculos lucru pentru ucraineni. La fel ca accesul la porumb, au delirat participanții la tradiționala emisiune propagandistică a lui Soloviov.

Acesta a mai chemat la găsirea unor soluții ilegale, dar utile pentru a slăbi economic SUA. Iar aceasta ar fi și în interesul Chinei, conchid triumfalist propagandiștii.

Însă, China respectă promisiunile de a nu ajuta Rusia în războiul declanșat de aceasta în Ucraina. Iar pe lângă faptul că nu susține direct efortul de război al Rusiei, China a evitat să încheie noi contracte cu Moscova în domeniul energetic, în ciuda unor prețuri preferențiale oferite de ruși. În martie, grupul de stat Sinopec a suspendat discuțiile despre o investiție majoră în petrochimie și o afacere de comercializare a gazelor în Rusia.

Foto: vilaweb.cat

img22003352

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!